Забродівська громада

Волинська область, Ковельський район

ПЕНСІЙНИЙ ФОНД

02 Липня, 2021 р., 09:53
Матеріальне забезпечення застрахованим особам по е-лікарняних необхідно оформлювати за формою заяви-розрахунку, врахувавши, що у е-лікарняного відсутня серія, але йому присвоюється унікальний номер, та в е-лікарняному оновились причини непрацездатності. У заявах-розрахунках по листках непрацездатності на паперових бланках коди причин непрацездатності залишаються без змін.
02 Липня, 2021 р., 09:51
В Україні розпочинається перехід закладів охорони здоров’я на створення електронних медичних висновків замість видачі паперових листків непрацездатності. Для застрахованих осіб програмні засоби автоматично формуватимуть на їх підставі е-лікарняний – такий електронний листок непрацездатності не потребує дублювання на бланку та наділений повним переліком функцій паперової версії.
02 Липня, 2021 р., 09:10
Листок непрацездатності, що формується у Електронному реєстрі листків непрацездатності, є такою ж підставою для звільнення від роботи, оплати перших п’яти днів тимчасової непрацездатності, призначення матеріального забезпечення, як і його паперова версія.
20 Квітня, 2021 р., 10:01
Щомісяця потерпілі внаслідок нещасних випадків на виробництві або професійних захворювань, зокрема у разі професійних хвороб на COVID-19, отримують від Фонду соціального страхування України (далі – Фонд) страхові виплати, які компенсують втрачений заробіток залежно від ступеня стійкої втрати працездатності. Призначення та здійснення страхових виплат потерпілим (членам їх сімей) проводиться відповідно до Закону України “Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування” від 23.09.1999 №1105.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора