Забродівська громада

Волинська область, Ковельський район

Свято останнього дзвоника в Забродівській ОТГ

Дата: 25.05.2018 16:18
Кількість переглядів: 787

Фото без опису   Вишиванки та бантики, море квітів та океан усмішок, сльози щастя та смутку: такий колаж із кольорів та емоцій можна побачити сьогодні у всіх школах Забродівської ОТГ. Свято останнього дзвоника – особливий день для кожного із жителів Забродівської громади, багато з них завітали на урочистості, щоб порадіти за своїх школяриків, згадати власні шкільні роки або просто розділити радість з близькими та друзями.

   Школярів, їх батьків та педагогів вітали зі святом: сільський голова Калачук Микола Михайлович, заступник сільського голови Мажула Василь Адамович, начальник гуманітарного відділу Денисюк Олександр Федорович, директор СТзОВ «Ратнівський аграрій» Чернецький Валентин Антонович, а також в.о. старост сіл Видраниця, Поступель, Річиця та Щедрогір.

   Директори шкіл у своїх вітальних промовах поділилися успіхами та досягненнями за минувший навчальний рік, а також розповіли про плани та напрямки розвитку на майбутнє. З неприхованою гордістю нагородили грамотами учнів шкіл, які стали переможцями та призерами всеукраїнських, обласних і районних конкурсів та олімпіад.

   Найбільша увага в цей день, зазвичай, прикута до випускників, адже сьогодні вони прощаються зі школою та ступають на стежину дорослого життя. Зі сльозами на очах вони висловлювали подяки своїм першим вчителям, класним керівникам та всім вчителям, які навчали та виховували їх впродовж довгих одинадцяти років. В свою чергу, педагоги та батьки давали настанови перед  вступом у доросле життя, а «першачки», в  пам’ять про школу, дарували символічні сувеніри.

   Всього навчальний рік закінчили майже 1400 дітей, з них понад 100 нагороджені похвальними листами «За високі досягнення у навчанні». 9 клас закінчили 123 учні, 11 клас – 93. З них 7 претендують на отримання свідоцтва про базову освіту особливого зразка, та 6 – на нагородження золотою і срібною медалями.

   Ось так закінчився навчальний рік в Забродівській ОТГ. Випускникам - успіхів на зовнішньому незалежному оцінюванні, учням 9 класів – на державних підсумкових атестаціях, і всім школярам – приємного відпочинку та веселих канікул.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора