Забродівська громада

Волинська область, Ковельський район

Вітання сільського голови Миколи Калачука з нагоди Міжнародного жіночого дня

Дата: 06.03.2020 13:30
Кількість переглядів: 1342

Фото без описуДорогі жінки, сердечно вітаю вас з Міжнародним жіночим днем! Це свято є символом боротьби жінок за права людини, право голосу, проти дискримінації на роботі та за гендерну рівність у всіх сферах життя на засадах партнерства.

Не втомлююсь дякувати вам за ваш вклад в соціально-економічний розвиток нашої громади. Сьогодні жінки та дівчата Забродівської ОТГ займають керівні посади в різних сферах діяльності та на різних рівнях, беруть активну участь у місцевому самоврядуванні, боронять нашу країну від агресора, здобувають перемоги в спортивних змаганнях, на шкільних олімпіадах та конкурсах талантів, є сильними лідерками, успішними підприємицями, талановитими майстринями, професіоналами своєї справи, ветеранами праці, матерями-героїнями. Жінки нашої громади відзначаються особливим талантом і силою, гнучким розумом та мудрістю, діловитістю і працелюбністю.

Від душі зичу вам, дорогі землячки, міцного здоров’я, сімейного затишку, щирого кохання, родинного добробуту, весняного настрою та людського щастя!

З найкращими побажаннями,

Микола Калачук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора