Забродівська громада

Волинська область, Ковельський район

Вітання сільського голови Миколи Калачука з Великоднем

Дата: 18.04.2020 18:08
Кількість переглядів: 848

Фото без опису    Дорогі жителі Забродівської об’єднаної територіальної громади! Сердечно вітаю вас з Великим святом Святої Пасхи!

     В цей День християнський світ осяяний радістю, добром та добротою. Тож зустрічайте його з чистою душею і добрим сумлінням.

     Нажаль, сьогодні весь світ охоплений пандемією коронавірусу COVID-19 і Великдень ми будемо святкувати в умовах карантину. Закликаю Вас, шановні земляки, бути відповідальними  та дотримуватись протиепідемічних заходів. Пам’ятайте, Ісус Христос прийняв смерть для того щоби зберегти наше життя, яке є найціннішим скарбом, і ми не маємо морального права не цінувати Його жертву в ім’я людей.

     Цьогоріч Великдень буде наповнений особливим змістом, ми маємо можливість провести ці святкові дні в колі сім’ї в роздумах та щирій молитві. Ми зобов’язані максимально проявити християнську любов до ближніх та самих себе. Будьте сильними та солідарними в боротьбі з недугою і ми обов’язково переможемо як Ісус Христос переміг смерть. Бережіть себе та своїх близьких! Нехай Господь принесе у ваш дім злагоду, в душі спокій, а в Україну мир та процвітання!

Христос Воскрес! 

Воістину Воскрес!

З повагою,  Микола Калачук


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора