Забродівська громада

Волинська область, Ковельський район

Вітання сільського голови Миколи Калачука з Днем медичного працівника

Дата: 19.06.2020 14:51
Кількість переглядів: 2623

Фото без опису  Дорогі медичні працівники, від щирого серця вітаю вас з професійним святом – Днем медичного працівника! В цей день я хочу сказати вам «Дякую!». Дякую вам за мужність, професіоналізм, жертовність, стійкість та силу в час боротьби з небезпечною недугою COVID-19, яка охопила весь світ. Сьогодні в нас в Україні відкрився другий фронт і саме ви зайняли цю лінію оборони.

   Зараз ми всіма думками та молитвами разом з медпрацівниками. Закликаю всіх людей бути добрішими по відношенню до медичних працівників, допомагати та підтримувати їх в цей нелегкий для всіх нас час. Проста вдячність та увага дуже мотивують, додають сили та натхнення, а дотримання протиепідемічних правил допомагає зберегти здоров’я не лише власне, а й медпрацівників. Пам’ятайте від їх здоров’я як фізичного так і психологічного залежить і наше з вами самопочуття та навіть життя.

   Всім тим, хто зараз стоїть на сторожі життя і здоров’я людей бажаю міцного здоров’я, терпіння, душевного спокою, стійкості духу, підтримки від рідних, близьких та всіх оточуючих. 

Зі святом!

З вдячністю, Микола Калачук.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора