Забродівська громада

Волинська область, Ковельський район

Дослідження «Таємний клієнт»

Дата: 07.07.2020 08:25
Кількість переглядів: 577

Система БПД запрошує стати «таємними клієнтами»

Координаційний центр з надання правової допомоги запрошує усіх бажаючих взяти участь у дослідженні «Таємний клієнт». Мета – з’ясувати рівень задоволеності клієнтів від отриманих у центрах та бюро послуг, їх повноту та зрозумілість, а також ввічливість спілкування працівників.

Стати «таємним клієнтом» може будь-хто. Для цього потрібно звернутися в центр з надання БВПД чи бюро правової допомоги та отримати реальну послугу. Зокрема: правову інформацію; складання не процесуальних документів (заяв, скарг, запитів, тощо); консультацію, роз’яснення щодо користування земельними ділянками (для власників земельних ділянок); доступ до безоплатної вторинної правової допомоги; захист; представництво інтересів (зокрема в судах, інших державних органах, органах місцевого самоврядування); складання документів процесуального характеру.

Після цього потрібно дати оцінку якості організації роботи та обслуговування, заповнивши онлайн-анкету, розміщену на офіційному сайті системи БПД.

#legalAid

Заповнюючи анкету, варто спиратися на суб’єктивний досвід, а також на власні уявлення про якість, доступність, простоту, зручність та належний сервіс центрів та бюро правової допомоги.

«Дослідження «Таємний клієнт» – це ще один механізм для вдосконалення системи. Спираючись на думки та зауваження клієнтів, нам вдасться підвищувати якість надання безоплатної правової допомоги в Україні та її доступність», – наголосив в.о. директора Координаційного центру з надання правової допомоги Олександр Баранов.

 

#legalAid #ПравоЗТобою


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора