Забродівська громада

Волинська область, Ковельський район

Вітання сільського голови Миколи Калачука з Днем працівників освіти

Дата: 03.10.2020 20:38
Кількість переглядів: 2798

 

Фото без описуШановні вчителі,працівники та ветерани освітянської ниви

Забродівської обєднаної територіальної громади!!!!

   Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого професійного свята - Дня працівників освіти!!!!

  У цей день кожний з нас, якого б віку і суспільного становища він не досяг,з особливою теплотою і любов' ю згадує свого вчителя,рідну школу.

  День працівників освіти – свято тих, хто завоював в нашому суспільстві заслужену повагу і вдячність, відкрив кожному з нас дорогу у велике життя, кому ми зобов’язані своїми життєвими і професійними перемогами.

  Ми маємо всі підстави пишатися нашими досягненнями в освіті. Наукові здобутки вчителів шкіл, якісна підготовка випускників, перемоги школярів на всеукраїнських, обласних та районних олімпіадах і конкурсах – все це свідчить про те, що освіта громади постійно підвищує свої якісні показники, повністю забезпечує потреби жителів. Велика вдячність і шана Вам за гуманну і благородну справу – виховання підростаючого покоління. Завдяки Вам наша молодь виховується на справжніх зразках патріотизму, порядності, поваги і любові до держави та рідного краю. Прийміть щиру вдячність за високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, добро і щедрість душі.

   Висловлюємо також  сердечну вдячність за невтомну працю, за любов до дітей, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання працівникам дошкілля. Ваші серця завжди наповнені співчуттям, добротою, а обличчя освітлені милою посмішкою. Цими чудовими якостями Ви ділитесь із своїми вихованцями. Вам вони вірять, Вас вони люблять і шанують.

   В день Вашого професійного свята бажаю Вам, шановні освітяни та працівники дошкілля, міцного здоров’я, щастя, благополуччя, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги.

 

З повагою,

Забродівський сільський голова                                                                                                               Фото без описуФото без опису Микола Калачук

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора