Забродівська громада

Волинська область, Ковельський район

Вітання сільського голови Миколи Калачука з Днем Захисника України

Дата: 13.10.2020 23:13
Кількість переглядів: 3065

 

                                     Шановні жителі Забродівської громади!

Прийміть щирі вітання із Днем захисника України, Днем Українського козацтва  та зі святом Покрови Пресвятої Богородиці!

 

       У величне православне свято Покрови Пресвятої Богородиці та  День Українського козацтва наша держава відзначає  свято – День захисника України,  яке було встановлено Указом Президента України 14 жовтня 2014 року з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу у суспільстві.              

          Вочевидь цей день для вшанування нинішніх захисників України обраний не випадково. Козацька слава є нашою спільною національною гордістю й історичним спадком, який не дозволяє нам відступати, а надихає йти вперед до перемоги.Цей день для усіх нас водночас урочистий та радісний, але разом з тим скорботний та сумний. На Сході нашої держави триває збройний конфлікт, що вже сьогодні забрав життя тисяч кращих синів України.

        Висловлюю велику вдячність і повагу всім, хто стояв та стоїть на захисті цілісності та суверенітету нашої Держави та схиляю голову у жалобі за тими, хто віддав життя за Україну.

         Від усіх депутатів Забродівської сільської ради, виконавчого комітету  та від себе бажаю українським воїнам доброго здоров’я та бадьорості духу,   незламної волі, надійного родинного тилу й тепла рідної домівки. Нехай з вами буде правда і перемога задля щасливого майбутнього наших нащадків, задля процвітання нашої рідної України! 

          Мирного неба над головою усім нам!  Нехай Пресвята Богородиця береже Україну під своїм Покровом! 

З повагою, сільський  голова                                                                         Микола Калачук

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора