Забродівська громада

Волинська область, Ковельський район

Вітання сільського голови Миколи Калачука з Днем місцевого самоврядування.

Дата: 06.12.2020 22:00
Кількість переглядів: 3762

Фото без опису

Шановні колеги та ветерани органів місцевого самоврядування Забродівської громади!
Прийміть  найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня місцевого самоврядування!

   Самоврядні органи в українському демократичному суспільстві є важливим інститутом реального народовладдя та механізмом реалізації волі, інтересів і благополуччя територіальної громади

   День місцевого самоврядування - це свято тих, хто працює в органах місцевої влади, депутатів і усіх громадян, виборців, які вболівають за проблеми рідного селища, села, дбають про його розквіт і зростання.

   Становлення нашої країни як незалежної держави у значній мірі пов’язано з розвитком місцевої ініціативи, зростанням ролі громади та відповідальності кожного її члена за долю свого рідного краю,села.    

   Тож нехай це державне свято об’єднає нас у спільному прагненні зробити наші села і всю Україну щасливими і багатими! Нехай ваша професійність та досвід, сприяють розбудові та розвитку нашої держави!

   Бажаю Вам наполегливості, мужності і нових здобутків у нелегкій і відповідальній праці, людського розуміння і підтримки, міцного здоров’я, щастя, родинного благополуччя та здійснення всіх Ваших життєвих планів і сподівань!

З повагою,

Забродівський сільський голова                                                                            Микола Калачук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора