Забродівська громада

Волинська область, Ковельський район

Вітання сільського голови Миколи Калачука з Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України!

Дата: 22.08.2021 22:36
Кількість переглядів: 329

                                          Фото без опису
   Через тисячоліття пролягав шлях становлення нашої держави. Україна прославлена своєю багатою історією та культурою, солов’їною мовою, працьовитістю та сумлінністю людей.
    На перехрестях української історії сплелися пошуки й випробування, злети й падіння, перемоги й поразки. Вони завжди нам нагадуватимуть про звитяжні сторінки нашого національного формування. Незалежність – символ нашої нації, самоствердження, відчуття волі та суверенності.
    Сьогодні наша держава переживає нелегкі часи і саме зараз питання про незалежність, її цілісність та свободу народу постає особливо гостро. Однак, випробування об’єднують український народ та роблять його сильнішим. Ми добре зрозуміли, що омріяна заможна та вільна Україна будується кожним із нас. Ми усі разом і кожен особисто відповідальний за долю своєї країни.
   Символічно, що напередодні Дня Незалежності ми відзначаємо День Державного Прапора України. Благородні синій і жовтий кольори неба і пшениці символізують велику працю наших людей від сходу до заходу України й з півночі до півдня. Нехай серця кожного наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням до єдності та порозуміння, а плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього!
Щиро бажаю миру нашій країні!
Хай спокій, щастя, любов та добробут запанують в кожному домі!

З повагою,
сільський голова   Микола Калачук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора