Забродівська громада

Волинська область, Ковельський район

ПОСЛУГИ ЩОДО РЕЄСТРАЦІЇ/ЗНЯТТЯ МІСЦЯ ПРОЖИВАННЯ

Дата: 30.08.2021 11:54
Кількість переглядів: 297

Шановні жителі Забродівської територіальної громади!!!

 

       Нагадуємо, що  з 01 квітня 2021 року  згідно постанови КМУ від 23.12.2020 року №1362  реєстрація/зняття з реєстрації місця проживання особи  здійснюється виключно в електронній формі через Реєстр територіальної громади. Просимо Вас долучитися до формування  даного Реєстру шляхом внесення усіх відомостей про особу.

      Громадяни, дані яких є в Реєстрі  зможуть не витрачати особистий час  для отримання різного виду довідок із питань нарахування субсидій, отримання матеріальної допомоги тощо. Це спростить процедуру і збереже ваш час. Тому просимо Вас, при наявності вільного часу, відвідати ЦНАП або свої старостинські  округи ( колишні сільські ради) за місцем свого проживання , з слідуючими документами:

а) документ/ документи всіх зареєстрованих осіб, до якого/яких внесені відомості про реєстрацію/зняття з реєстрації місця проживання (паспорт громадянина України, тимчасове посвідчення громадянина України, посвідка на постійне проживання, посвідка на тимчасове проживання тощо), ідентифікаційний код;

б) документ, що підтверджує право власності або право на проживання в житлі;

в) будинкову книгу( за наявності)

г) свідоцтво про народження дитини або свідоцтво про належність до громадянства України, якщо вона не досягла 16-річного віку;

д) свідоцтво про народження/шлюб/розірвання шлюбу/смерть або інший документ, який підтверджує факт родинних зв’язків; рішення суду (у разі необхідності/наявності).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора