Забродівська громада

Волинська область, Ковельський район

ДОПОМОГА ВІД ЮНІСЕФ

Дата: 29.12.2022 11:46
Кількість переглядів: 164

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуУ межах ініціативи «Спільно до навчання» Забродівський ліцей Забродівської сільської ради отримав від ЮНІСЕФ грошову допомогу в розмірі 3 тисячі доларів США (у гривневому еквіваленті – 109705,8 гривень).

За рішенням колективу кошти були розподілені між всіма структурними підрозділами закладу: власне ліцеєм, гімназією с. Якушів-філією та дошкільним відділенням. Грошову допомогу використано на:  

- заміну столів, стільців і лавок у обідньому залі на нові (придбано 20 комплектів «стіл+4 стільці»);
- заміну дерев’яних вікон в ігровому залі, бібліотеці та одній із класних кімнат гімназії с. Якушів-філії ліцею на енергозберігаючі;
- у дошкільному відділенні придбано та встановлено додаткові радіатори опалення в ігровій кімнаті та спальні старшої групи.

Для повноцінного виконання усіх трьох проектів їх було дофінансовано коштами місцевого бюджету в обсязі 18391,2 гривень, або 14,3 % від загальної вартості.
Чекаємо наступну допомогу в розмірі 2000 доларів США для модернвзації технологічного обладнання харчоблоків. Дякуюмо ЮНІСЕФу, дякуємо Кабінету Міністрів України. Разом до перемоги.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора