Забродівська громада

Волинська область, Ковельський район

Рішення № 21/19 "Про затвердження умов продажу права оренди земельних ділянок на земельних торгах у формі електронного аукціону"

Дата: 15.03.2024 16:11
Кількість переглядів: 35

13 березня  2024 року                         Заброди                                              № 21/19

 

Про  затвердження умов продажу права

оренди земельних ділянок на земельних торгах

у формі електронного аукціону

 

        Відповідно до пункту 34 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст.12, 127, 134-139 Земельного кодексу України, Податкового кодексу України, Законів України «Про оренду землі», «Про Державний земельний кадастр», сільська рада

 

ВИРІШИЛА:                                                

 

           1. Включити  до переліку земельних ділянок  для продажу права оренди  на них на конкурсних засадах ( на земельних торгах  у формі  електронного аукціону ) окремими лотами  земельні ділянки згідно з додатком 1.

       2.Затвердити умови продажу права оренди земельних ділянок на земельних торгах  у формі  електронного аукціону   відповідно до діючого законодавства згідно з додатком 2.                                                                                                                                        2.1. Розмір реєстраційного внеску за лотом у розмірі 0,1% мінімальної  заробітної плати, визначеної  законом  про Державний бюджет України  на 1 січня року в якому оприлюднюється оголошення про проведення земельних торгів.

        2.2. Розмір  гарантійного внеску на рівні 30 відсотків стартового розміру  річної орендної плати, але не більше 2500 прожиткового мінімуму.

       2.3 Встановити, що на момент підписання договору оренди переможець земельних торгів фізична особа (орендар) подає орендодавцю документи про реєстрацію його суб’єктом господарської діяльності відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань».

        3. Визначити Забродівську сільську  раду організатором  земельних торгів та  доручити  сільському голові  Миколі Калачуку від імені Організатора земельних торгів укласти Договір з ТзОВ «Електронні торги України» - оператором електронного майданчика ubiz.ua, підключеного до електронної торгової системи Прозоро. Продажі., про організацію та проведення земельних торгів. 

          4. Дату проведення земельних торгів у формі електронного аукціону визначити оператору електронного майданчика, підключеного до електронної торгової системи  у межах термінів, визначених ст.137 Земельного кодексу України.

         5.  Відповідно до п. 55   Вимоги щодо підготовки та проведення земельних торгів для продажу  земельних ділянок та набуття прав користування ними ( оренди, суперфікцію, емфітевзису), витрати (видатки), здійснені на підготовку лота для продажу на земельних торгах відшкодовуються переможцем земельних торгів   протягом п’яти робочих днів з дня підписання договору  за результатами  проведення земельних торгів на рахунки, виставлені організатором земельних торгів.

       6. Уповноважити сільського голову Миколу Калачука  від імені Організатора підписати протокол про результати торгів, договір оренди земельної ділянки, право на яку виставляється на земельні торги та інші документи з питань проведення земельних торгів.

       7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань   комунального майна, земельних відносин, екології та раціонального використання природних ресурсів.

 

 

 

 

Сільський голова                                                                         Микола  КАЛАЧУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора