Забродівська громада

Волинська область, Ковельський район

Рішення №21/24 "Про надання дозволу на розроблення детального плану території за межами села Лучичі (урочище Меживижівки) Ковельського району Волинської області"

Дата: 15.03.2024 14:14
Кількість переглядів: 55

Про надання дозволу на розроблення

детального плану території за межами

села Лучичі (урочище Меживижівки)

Ковельського району Волинської області

 

 

         Керуючись статтею 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, відповідно до ст.12 Земельного кодексу України, статтей 8. 16, 19, 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності»  Забродівська сільська рада  

                                                  

В И Р І Ш И Л А          :

 

1.  Надати Забродівській сільській раді дозвіл на розроблення детального плану території за межами с. Лучичі, (урочище Меживижівки) Ковельського району Волинської області.

2. Замовником по розробці детального плану території за межами с. Лучичі, (урочище Меживижівки) для будівництва та обслуговування об’єктів дорожнього сервісу виступити Забродівській сільській раді.

3. Забродівській сільській раді забезпечити:

3.1. оприлюднення прийнятого рішення щодо надання дозволу на розроблення детального плану території;

3.2. проведення громадських слухань для розгляду та узагальнення пропозицій громадськості щодо проекту детального плану території;

3.3. подання проекту детального плану території на розгляд сесії Забродівської сільської ради для затвердження у встановленому чинним законодавством порядку.         

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань  комунального майна, земельних відносин, екології та раціонального використання природних ресурсів.             


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора