Забродівська громада

Волинська область, Ковельський район

Рішення №21/26 "Про надання дозволу на розробку технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на земельну частку (пай)"

Дата: 15.03.2024 14:20
Кількість переглядів: 52

Про надання дозволу на розробку        

технічних документацій із землеустрою

щодо встановлення меж земельних ділянок                                      

в натурі (на місцевості) на земельну частку (пай)

        

 Розглянувши  заяви громадян   про надання їм дозволу на розробку  технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок, та відповідно до ст.12, 81 Земельного кодексу України, пунктів 16,17 розділу X  Перехідних положень Земельного кодексу України, п.34 ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.55 Закону України „Про землеустрій”, ст. 3, 5,11 Закону України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)»,   сільська рада                                                                                                

 

ВИРІШИЛА:

 

         1. Надати дозвіл на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) взамін сертифікату РН 074294 на право на земельну частку (пай) для ведення особистого селянського господарства із земель колективної власності АПО «Щедрогірське» у межах Забродівської сільської ради (с.Щедрогір) згідно свідоцтва про право на спадщину за заповітом ВСВ 174121 від 07.04.2005 р. гр. Дуді Анатолію Івановичу, згідно ділянок:

Рілля 1-  № 8;

Рілля 2 - № 10;

Сіножаті - № 260;

Пасовище 1 - № 423;

Пасовище 2 - № 259;

          1.1. Гр. Дуді А.І. укласти договір із землевпорядною організацією на виготовлення технічної документації, та після виготовлення подати її на сесію на затвердження. 

           2. Надати дозвіл на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) взамін сертифікату РН 075599 на право на земельну частку (пай) для ведення особистого селянського господарства із земель колективної власності АПО «Щедрогірське» у межах Забродівської сільської ради (с.Окачеве) згідно свідоцтва про право на спадщину за заповітом ВРН 958314 від 24.10.2011 р. гр. Октисюк Галині Михайлівні, згідно ділянок:

Рілля 1-  № ;

Рілля 2 - № ;

Сіножаті - № ;

Пасовище 1 - № ;

Пасовище 2 - № ;

          2.1. Гр. Октисюк Г.М. укласти договір із землевпорядною організацією на виготовлення технічної документації, та після виготовлення подати її на сесію на затвердження. 

           3. Надати дозвіл на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) взамін сертифікату ВЛ 0235207 на право на земельну частку (пай) для ведення особистого селянського господарства із земель колективної власності КСП «Світанок» у межах Забродівської сільської ради (с.Поступель) згідно свідоцтва про право на спадщину за заповітом НСР 319977 від 22.12.2023 р. гр. Петрук Вірі Василівні, згідно ділянок:

Рілля 1-  № 94 ;

Рілля 2 - № 257 ;

Сіножаті - № 178 ;

Пасовище  - № 208;

          3.1. Гр. Петрук В.В. укласти договір із землевпорядною організацією на виготовлення технічної документації, та після виготовлення подати її на сесію на затвердження. 

         4. Надати дозвіл на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) взамін сертифікату ВЛ 0235208 на право на земельну частку (пай) для ведення особистого селянського господарства із земель колективної власності КСП «Світанок» у межах Забродівської сільської ради (с.Поступель) згідно свідоцтва про право на спадщину за заповітом НСР 319977 від 22.12.2023 р. гр. Петрук Вірі Василівні, згідно ділянок:

Рілля 1-  № 76 ;

Рілля 2 - № 78 ;

Сіножаті - № 304 ;

Пасовище  - № 226;

          4.1. Гр. Петрук В.В. укласти договір із землевпорядною організацією на виготовлення технічної документації, та після виготовлення подати її на сесію на затвердження. 

           5. Надати дозвіл на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) взамін сертифікату ВЛ 0273302 на право на земельну частку (пай) для ведення особистого селянського господарства із земель колективної власності КСП «Прип’ять» у межах Забродівської сільської ради (с.Річиця) згідно свідоцтва про право на спадщину за заповітом АВР 444008 від 19.02.2001 р. гр. Кобець Роману Миколайовичу, згідно ділянок:

Рілля 1-  № 754 ;

Кормові угіддя - № 432 ;

          5.1. Гр. Кобець Р.М. укласти договір із землевпорядною організацією на виготовлення технічної документації, та після виготовлення подати її на сесію на затвердження. 

           6. Надати дозвіл на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) взамін сертифікату ВЛ 0235548 на право на земельну частку (пай) для ведення особистого селянського господарства із земель колективної власності КСП «Світанок» у межах Забродівської сільської ради (с.Поступель)  гр. Заєць Любові Євтихіївні, згідно ділянок:

Рілля 1-  № 44 ;

Рілля 2 - № 71 ;

Сіножаті - № 197 ;

Пасовище  - № 131;

          6.1. Гр. Заєць Л.Є. укласти договір із землевпорядною організацією на виготовлення технічної документації, та після виготовлення подати її на сесію на затвердження. 

           7. Надати дозвіл на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) взамін сертифікату ВЛ 009598 на право на земельну частку (пай) для ведення особистого селянського господарства із земель колективної власності КСП ім. Чапаєва у межах Забродівської сільської ради (с.Замшани) згідно свідоцтва про право на спадщину за законом ВТІ 472024 від 13.06.2013 р. гр. Кручковській Марії Пантеліївні, згідно ділянок:

Рілля 1-  1,24 га; (сусідній номер діл. – 155 справа)

Кормові угіддя - № 236;

          7.1. Гр. Кручковській М.П. укласти договір із землевпорядною організацією на виготовлення технічної документації, та після виготовлення подати її на сесію на затвердження. 

           8. Надати дозвіл на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) взамін сертифікату ВЛ 012647 на право на земельну частку (пай) для ведення особистого селянського господарства із земель колективної власності КСП ім. Чапаєва у межах Забродівської сільської ради (с.Замшани)  гр. Козел Ганні Климівні, згідно ділянок:

Рілля 1-  № 127 ;

Кормові угіддя - № 40;

          8.1. Гр. Козел Г.К. укласти договір із землевпорядною організацією на виготовлення технічної документації, та після виготовлення подати її на сесію на затвердження. 

 

 

 

Сільський голова                                                                     Микола КАЛАЧУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора