Забродівська громада

Волинська область, Ковельський район

Бюро правової допомоги інформує

07 Липня, 2020 р., 08:25
Система БПД запрошує стати «таємними клієнтами» Координаційний центр з надання правової допомоги запрошує усіх бажаючих взяти участь у дослідженні «Таємний клієнт». Мета – з’ясувати рівень задоволеності клієнтів від отриманих у центрах та бюро послуг, їх повноту та зрозумілість, а також ввічливість спілкування працівників.
04 Червня, 2020 р., 14:30
  День захисту дітей – це нагадування суспільству про необхідність захищати права неповнолітніх, нагода звернути увагу на правові проблеми, з якими стикаються діти. Про це йшлося день під час онлайн пресконференції «Як в Україні захищають права дітей?», що відбулася на базі пресцентру ІА «Укрінформ».
02 Червня, 2020 р., 12:23
Система БПД розпочинає Instagram-челендж «Права дитини»
12 Травня, 2020 р., 08:22
Пілотний проєкт «Програма відновлення для неповнолітніх, які є підозрюваними у вчиненні злочину» поширений на всю територію України. Він реалізується на базі системи надання безоплатної правової допомоги. Спільний наказ про продовження та поширення на національному рівні принципу відновного правосуддя для неповнолітніх, які є вперше підозрюваними у вчиненні злочинів невеликої або середньої тяжкості підписали Міністерство юстиції України та Офіс Генерального прокурора.
12 Травня, 2020 р., 08:17
Оголошено відбір серед адвокатів, включених до Реєстру адвокатів, які надають безоплатну вторинну правову допомогу, для навчання та подальшої участі у пілотному проєкті “Програма відновлення для неповнолітніх, які є підозрюваними у вчиненні злочину”.
19 Лютого, 2020 р., 15:12
У зв’язку з різним тлумаченням випадків, коли призначають пенсії у разі втраті годувальника, юристи Ковельського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги роз’яснюють, що право на таку пенсію мають непрацездатні члени сім’ї померлого годувальника, які були на повному утриманні і отримували від нього допомогу, яка була для них постійним і основним джерелом засобів для існування.
10 Лютого, 2020 р., 12:40
5 лютого розпочнуться виїзди мобільних груп операторів в ОТГ Київської, Черкаської, Одеської, Львівської, Волинської та Миколаївської областей для допомоги у внесенні відомостей про агровиробників у Державний аграрний реєстр. 
10 Лютого, 2020 р., 12:36
Як укласти шлюб?
28 Січня, 2020 р., 13:00
  Одним із найбільш поширених та водночас і найбільш тяжких порушень ПДР на сьогодні є керування транспортним засобом у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння. Існує безліч трагічних випадків через таке недбальство водіїв.
23 Січня, 2020 р., 15:14
Оголошено XII конкурс з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора