Забродівська громада

Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути
23 Квітня, 2022 р., 22:38
Шановні жителі Забродівської територіальної громади!    У складний для нашої держави час прийміть вітання з величним християнським святом – Воскресінням Христовим! Нехай Великодні дзвони принесуть у ваші домівки мир, спокій і благополуччя, щастя і міцне здоров’я, наповнять серце добром і милосердям. Нехай Боже благословення буде запорукою миру на нашій землі, духовного відродження нашої держави, здіснення найзаповітніших сподівань.    Нехай Світло Воскресіння Христового  надає нам  силу перебороти всі труднощі, які випали на нашу долю та непохитну віру в кращий завтрашній день! У торжестві Великоднього вітання «Христос Воскрес!» бажаю, щоб Ваше життя було   чистим,  як Святий  Благодатний  вогонь,   щедрим, як запашна Великодня паска,   яскравим, як колоритна українська писанка.  
10 Лютого, 2022 р., 17:07
Учасники освітньої програми для експортних консультантів Train the Trainers 2.0 підготували добірку рекомендацій для експортерів на основі отриманого досвіду під час навчання. Ми зібрали всі рекомендації у щомісячний дайджест та ділимось ними з вами.
30 Листопада, 2021 р., 16:36
Система БПД запустила спеціалізований чат-бот для надання правової допомоги представникам вразливих до ВІЛ груп населення.
22 Листопада, 2021 р., 15:14
При придбанні товарів кожен із нас, навіть не задумуючись, стає учасником правовідносин, які виникають між нами (споживачами) з одного боку та продавцем (підприємством, установою, організацію або громадянином-підприємцем) з іншого. Основним підтверджуючим документом відносин між споживачем і продавцем є договір.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора