Забродівська громада

Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути
31 Грудня, 2018 р., 22:09
Дорогі жителі Забродівської об’єднаної територіальної громади!
03 Грудня, 2018 р., 11:30
1.Інформація про організатора конкурсу:
08 Жовтня, 2018 р., 14:57
   У перший тиждень жовтня вся країна урочисто святкує День працівників освіти.  Це день, коли  навкруги все майорить осінніми квітами та розквітають посмішки вихованців та педагогів.    
08 Жовтня, 2018 р., 14:50
     1 жовтня 2018 року в приміщенні сільської бібліотеки с. Заброди проведено засідання шкільного гуртка «Волинезнавсто» під керівництвом вчителя історії ОЗО с. Заброди Т.А. Дуди. Тема засідання гуртка «Збір спогадів про хутір «Діброва».
23 Серпня, 2018 р., 11:55
Дорогі жителі Забродівської ОТГ!
10 Серпня, 2018 р., 13:00
ОГОЛОШЕННЯ про проведення конкурсу по визначенню виконавця робіт по капітальному ремонту котельні навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ст.-дитячий садок» з впровадженням енергозберігаючих технологій по вул. Центральна, 20 в с. Річиця Ратнівського р-ну Волинської обл.
10 Серпня, 2018 р., 12:58
ОГОЛОШЕННЯ про проведення конкурсу по визначенню виконавця робіт по капітальному ремонту адмінбудівлі Забродівської сільської ради по вул. Лесі Українки, 2 в с.Заброди Ратнівського району Волинської області.
06 Липня, 2018 р., 09:37
4 липня в приміщенні Забродівської сільської ради відбулося навчання депутатів ради  в рамках проекту «Партисипативна демократія та обґрунтовані рішення на місцевому рівні в Україні».  Проект впроваджується двома асоціаціями органів місцевого самоврядування - Норвезькою Асоціацією місцевих і регіональних влад та Асоціацією міст України у співпраці з Норвезьким інститутом місцевих і регіональних досліджень і фінансується Міністерством закордонних справ Норвегії. Навчання провів доктор політичних наук,  педагог, управлінець,  громадсько-політичний  діяч  - Малиновський Валентин Ярославович. Навчальний матеріал був поділений на кілька модулів: -   правове поле місцевого самоврядування;  -   права, обов'язки та організація роботи депутатів, представництво інтересів жителів громади;  - ресурси громади та розпорядження ними; - розвиток територіальної громади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора