Забродівська громада

Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути
10 Серпня, 2018 р., 12:58
ОГОЛОШЕННЯ про проведення конкурсу по визначенню виконавця робіт по капітальному ремонту адмінбудівлі Забродівської сільської ради по вул. Лесі Українки, 2 в с.Заброди Ратнівського району Волинської області.
06 Липня, 2018 р., 09:37
4 липня в приміщенні Забродівської сільської ради відбулося навчання депутатів ради  в рамках проекту «Партисипативна демократія та обґрунтовані рішення на місцевому рівні в Україні».  Проект впроваджується двома асоціаціями органів місцевого самоврядування - Норвезькою Асоціацією місцевих і регіональних влад та Асоціацією міст України у співпраці з Норвезьким інститутом місцевих і регіональних досліджень і фінансується Міністерством закордонних справ Норвегії. Навчання провів доктор політичних наук,  педагог, управлінець,  громадсько-політичний  діяч  - Малиновський Валентин Ярославович. Навчальний матеріал був поділений на кілька модулів: -   правове поле місцевого самоврядування;  -   права, обов'язки та організація роботи депутатів, представництво інтересів жителів громади;  - ресурси громади та розпорядження ними; - розвиток територіальної громади.
08 Червня, 2018 р., 11:05
  31 травня в Забродівській ОТГ працювала робоча група регіональних спеціалістів Програми U-Lead з Європою.
01 Червня, 2018 р., 15:55
   У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято – День захисту дітей. Від усього серця вітаємо Вас з теплим та прекрасним святом. Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Дуже хочеться, щоб вони щохвилини були радісними та щасливими. Немає більшого щастя, аніж їх посмішки. Віримо, що дорослі зроблять усе, щоб дитячі мрії стали дійсністю, адже саме для цього всі ми живемо та працюємо. Зичимо Вам, дорогі хлопчики та дівчатка, міцного здоров'я, успіхів, щасливого дитинства, розуміння з боку батьків, сяючих посмішок, радісного та змістовного відпочинку під час літніх канікул.
30 Травня, 2018 р., 10:11
 Сільський голова Микола Калачук проінспектував  будівельні роботи в дитячому садку в с. Видраниця. Проектом будівництва передбачено добудова 2-поверхового корпусу дошкільного закладу, в якому буде розміщуватись 1 група, сучасний ігровий зал та кухня. Також буде обладнано котельню на твердому паливі. Орієнтовна кошторисна вартість будівельних робіт становить близько 8 млн. грн.  Нове приміщення дитячого садка планується  відкрити до 1 вересня 2018 року. Наразі тривають роботи з утеплення фасаду.
25 Травня, 2018 р., 16:18
   Вишиванки та бантики, море квітів та океан усмішок, сльози щастя та смутку: такий колаж із кольорів та емоцій можна побачити сьогодні у всіх школах Забродівської ОТГ. Свято останнього дзвоника – особливий день для кожного із жителів Забродівської громади, багато з них завітали на урочистості, щоб порадіти за своїх школяриків, згадати власні шкільні роки або просто розділити радість з близькими та друзями.
21 Травня, 2018 р., 14:17
8 травня в с. Заброди біля пам'ятника загиблим односельчанам відбувся мітинг-реквієм приурочений Дню пам'яті та примирення та Дню Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. 
21 Травня, 2018 р., 09:53
        Через красу української пісні та поезії видраничани висловили свою вдячність найважливішій людині у житті кожного - Матері. Святковий концерт під назвою «Нехай в віках живе крилате, благословенне слово - Мати»,  організований  завідувачем клубу с.Видраниця Галиною Аврамук, приємно вразив не лише винуватиць свята, а й усіх глядачів.
18 Травня, 2018 р., 10:58
   16 травня в м. Брест (Республіка Білорусь) відбулась зустріч партнерів тристороннього транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна для підписання Пратнерської Угоди про реалізацію Проекту «Поліпшення якості транспортної інфраструктури на кордоні Польщі, Білорусі та України».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора